Чолата смазан: Мъката по Ирена Милянкова го довърши!

Чолата не може да забрави Ирена Милянкова
0

Чолата посърна и заслабна от мъка по Ирена Милянкова!

Росен Чолов-Чолата се е вталил драстично. Бившият мъж на Ирена Милянкова е неузнаваем. Тъмни облаци са надвиснали над него. Екс босът на ръгбито препуска из улиците на София като буреносен облак.

Ирена Милянкова
Чолата не може да забрави Ирена Милянкова

Той се топи така бързо, както и банковата му сметка, шегуват се зевзеци. Но това е самата истина. Защото откакто стана редовен абонат на прокуратурата, късметът вече не е с него. Първо го напусна съпругата му.

Чолата бе обвинен в сводничество и проблемите не закъсняха. Веднага по дирите му тръгна Комисия за незаконно придобито имущество. Чиновниците моментално се заеха да нищят разликите в доходите и неговия лъскав начин на живот.

Преди три години той бе пратен зад решетките за първи път. Тогава банковите му сметки и тузарската му къща в Горна Баня бяха конфискувани. И то в полза на държавата.

Най-разточително перо в семейния му бюджет се оказаха екзотичните почивки в лъскави дестинации. На тези ваканция Росен Чолов водеше тогавашната си съпруга и четирите си деца.

В началото Ирена Милянкова го подкрепяше в съдебната палата. При делата тя стоеше плътно зад гърба на съпруга си. но това вече са само спомени. Защото жена му бързо се утеши с друг. И дори му роди петото си дете.

Това бе брокера на недвижими имоти у нас и в чужбина Никола Чолаков. Той също има две деца от предишния си брак. И с тях наследниците им станаха седем на брой.

Но Чолата все пак получи малко светлина в тунела. Защото делата му за сводничество в специализирания съд забуксуваха. Един от процесите срещу него бе прекратен.

Понеже съдията намери несъответствие . Заради което магистратът върна делото отново в прокуратурата. По другото дело, по което Росен Чолов е обвиняем с букерката Ралица Любенова, процесът се развива в негова полза.

Понеже жертвите на сексуалната експлоатация го оневиняват една след друга. Жриците на любовта твърдят в съда, че доброволно са си изпълнявали ангажиментите. Като изобщо не са принуждавани от Чолата да си лягат с клиентите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.