България втора на Евровизия: Виж доказателството!

0

България ще спечели второто място на Евровизия, прогнозират букмейкърите!

Според Найсър одс България взима второ място на Евровизия. Платформата събира коефициентите за едно и също събитие от големите букмейскърски компании.

Евровизия
Ще стане ли действително България втора на предстоящата Евровизия?!

Според световната платформа най-ниските ставки за Кристиан Костов са 6. Най-високите за нашия представител на Евровизия са 7.

Букмейкърите изобщо не съмняват за крайния резултат в Италия.Ставките там варират между 2,10 до 2,40. Ботушът ще бъде представен от Франческо Габани. Певецът ще изпълни песента Occidentali’s Karma.

Букмейкърите класират и тези държави в челната петица на победителите. Това са Швеция, Белгия и Португалия.

Интересното е, че залози се приемат и за Русия. Страната почти сигурно няма да участва на финалите в Киев. Причината е скандала с певицата Юлия Самойлова.

Припомняме, че на рускинята бе отказано участие в песенния конкурс „Евровизия”. На рускинята й е отказан достъп до страната за период от три години.

Заради което Европейския конкурс за радио и телевизия (ЕСРТ) може да санкционира Украйна и временно да я отстрани от конкурса, заради скандала с рускинята.

„Съжалявам, че „Евровизия” стана арена за политически игри. Конкурсът трябва да сближава и да радва хората по света”, заяви генералния директор на ЕСРТ-Ингрид Делтонр.

Руската държавна телевизия отхвърли и предложението на ЕСРТ руската участничка да участва в конкурса чрез сателитна връзка с Москва.

„Смятаме за странно предложението за дистанционно участие на руската певица.То противоречи на замисъла на изданието”, е реакцията на руската медия.

Въпреки скандала, платформата отчита добри резултати за Русия. Коефициентите за Москва са между 19 и 34. Те са много над за страни като Франция, Гърция и Дания.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.