Михаела Филева скандализира: Носи дрехи на заем, а се надува като звезда! (още подробности)

Гласувайте за статията

Михаела Филева се взе за голямата работа, фенове в потрес!

Певицата Михаела Филева, която блесна на музикалния небосклон благодарение милостта на Графа, се изживява за голяма звезда. Певицата от ден на ден все повече си навирвала носа и вече с нея не можело да се говори.

Михаела Филева

Михаела Филева ползва дрехи на бартер, но се прави на много важна и на голямата работа

Това споделиха възмутени нейни почитатели, които напоследък гърлата избягвала всячески. „Подминава, прави се на разсеяна и много заета. Преди време всеки можеше да се снима с нея, да поиска автограф. А сега сигурно аудиенция трябва да си уреждаме. За каква се помисли тая?!“, гневят се източниците.

Поведението на Филева обаче нещо не съвпада с начина й на живот. И по-точно с липсата на средства за маркови облекла. Оказа се, че Мишето се появява на участията си в дрешки, които взимала на бартер от столични бутици.

Изпълнителката се стискала да плати и 50 лева за евтин парцал, затова пък редовно вбесявала продавачките. На които връщала дрехите в много по-късен от уговорения час, а отгоре на всичко ги предоставяла в окаян вид.

„Често пъти връща тоалетите с петна, а почти винаги от тях смърди на тютюнев дим, та чак да ти се разгади. Веднъж една колежка й направи забележка, а тя вместо да й се извини, вдигна скандал. Жалка работа, направо не е за разправяне“, коментират продавачки от столичен мол.

Всички се чудят толкова ли Михаела Филева го е закъсала с участията, а и не може ли гаджето й Павел да й подари някой и друг парцал, че да не става за смях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар