Черната Златка излезе извън релси

Гласувайте за статията

Плеймейтката отговори на всички нападки, с които я заляха напоследък

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, излезе извън релси.

Само пет месеца, след като малкия Миро се появи на бял свят, Черната Златка показа невероятно стегнат корем.
И докато едни се възхищаваха на волята й, то други не пропуснаха да я критикуват.

Истината е, че Черната Златка, бе залята от вълна от критики. Мнозина от представителките на нежния пол я нападнаха за това, че е лишила детето си от внимание, за да си освободи време за фитнес занимания.

Черната Златка

Плеймейтката отговори на всички нападки, с които я заляха напоследък

Те дори я обвиняват, че не се грижи достатъчно добре за рожбата си. Според тях няма друг начин Черната Златка да разполага с толкова много време за себе си.
За никого не е тайна, че Златка Димитрова търпи доста дълго, след което избухва като атомна бомба.

И този път тя не направи изключение и остана вярна на себе си.
Тя реши да отговори на всички нападки от страницата си в социалната мрежа Фейсбук. Плеймейтката не скри, че се чувства страшно засегната от всички тези думи, изприказвани по неин адрес.

Тя посочи, че вече е направила някои констатации относно майчинството. Първата от тях е, че ако успееш да си върнеш перфектната форма малко след раждането, означава, че си много лоша майка.

Втората й констатация гласи, че след като имаш време за всичко, значи има нещо гнило в цялата тази работа. Или пък просто не си добра майка.

Третата констатация на плеймейтката е, че щом имаш време за себе си, това безспорно означава, че си лоша майка и не обръщаш внимание на рожбата си.

След всички направени констатации, Черната Златка посочи, че тези коментари, са за две майки. След това тя написа с големи букви: „Смея се с глассссссссс! 100000% си гледам детето много по-добре от тях“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар