Половинката на Жени Живкова голям коцкар (Вижте колко мадами върти)

Гласувайте за статията

Съпругът на Жени Живкова имал три любовници, Андрей Стефанов задмина видните столични коцкари

Жени Живкова, която е щастливо омъжена от дълги години не може да се похвали със съпруг мечта. Андрей Стефанов, който е баща на двете й дъщери му отпуснал края.

Според слуховете успелият бизнесмен, който търгува с метали въртял не една или две, а цели три любовници на веднъж. Негов учител из нощна София бил не друг, а най-видния столичен бохем Тодор Славков. Който му се явява шурей. Двамата се подвизавали в една компания. За която от доста време се разправят градски легенди.

Според свидетели търговецът въртял любов със администраторката на офиса си. Който се намира в кв. „Орландовци”. Даже се говори, че му била нещо като втора съпруга, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Освен с дамата, която се грижи за професионалните му дела баровецът имал гореща афера с разведена жена от Пловдив. Където често отскачал уж да наглежда как върви цеха му за тръби. Но това не е всичко. Стефанов има и украинска изгора от Киев – Людмила. С нея бохемът се виждал по няколко пъти в годината. Когато имал пътуване до Украйна. С която търгува от години.

Най-успешната дизайнерка Жени Живкова хич не й пукало какви ги върши съпругът й. Според някои тя също му кръшкала с разни доста по-млади от нея мъже. Хич не се застоявала дълго в брачното си гнездо. Което остана празно, след като и двете й дъщери пораснаха и напуснаха семейството. Да учат и да си търсят самостоятелен път в живота.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар