Горещи новини за инцидента в семейството на Росен Плевнелиев

Гласувайте за статията

Възрастната жена не е с инсулт

Както вече ви информирахме вчера, в семейството на президента на Република България 2012-2017 г. – Росен Плевнелиев, се случи нещо страшно.

Майката на Росен Плевнелиев бе приета по спешност в благоевградската болница. По-късно се наложи специализиран екип от Военномедицинска академия да транспортира възрастната жена до столицата.

След извършените изследвания и щателни прегледи, медиците от благоевградската болница имаха опасения, че майката на Росен Плевнелиев – Славка Плевнелиева е с инсулт.

Росен Плевнелиев

Възрастната жена не е с инсулт

Преди броени минути стана ясно, че Славка Плевнелиева е стабилизирана. Малко след приема й във Военномедицинска академия в София, състоянието й се е подобрило значително. На този етап тя ще остане под лекарско наблюдение.

Припомняме, че в следобедните часове на вчерашния ден Славка Плевнелиева почувствала, че започва да й прилошава. Другият й син – Румен Плевнелиев, който се грижи за нея, веднага я откарал в болница.

Лекарите веднага я поели и извършили необходимите прегледи и изследвания. Те изразиха опасение, че възрастната жена е с инсулт и поради тази причина потърсиха помощта на колегите си от Военномедицинска академия.

От там веднага е била изпратена линейка, която да транспортира майката на Росен Плевнелиев до София.
Според отлично информирани източници, цялата тази паника е била излишна. Добрата новина е, че Славка Плевнелиева не е с инсулт.

Така и не става ясна обаче причината за лекарските опасения, както и за прилошаването й.
Вероятно тя ще бъде съобщена на по-късен етап.

Близки до Росен Плевнелиев издават, че след като научил новината за състоянието на майка му, той доста се притеснил.

Припомняме, че по време на президентския си мандат, Росен Плевнелиев изгуби най-малкия си син – Филип.
Както стана ясно по-късно, малкият Филип е попаднал в плен на рядко заболяване. Малкият Филип е страда от дисекация на аортата – животозастрашаващо заболяване, при което по-голяма част от случаите завършват със смърт.

Филип издъхна на 8 август в Трета градска болница въпреки усилията на медиците да спасят живота му, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар