Цвети Стоянова проговори за сватбата си: Всичко е готово!

Цвети Стоянова проговори за сватбата си: Всичко е готово!
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова съобщи прекрасна новина

Цвети Стоянова съобщи прекрасна вест  в ефир. В предаването „Мармалад“ грацията  заяви, че всичко за сватбата й е готово. Тя каза, че сама е ушила булчинската си рокля и е приключила напълно с подготовката за събитието.

Единственото, което остава е приятелят й да каже, че също е готов и да определят дата. Бившата грация заяви категорично, че Александър Любенов е човекът, с когото желае да свърже живота си. Тя допълни още, че той е бил неотлъчно до нея по време на тежкия период в живота й.

Бившата гимнастичка каза още, че футболистът не се е отделил дори за миг от  болничното й легло.

Тя има връзка с Александър Любенов от няколко години. Малко след инцидента се появиха слухове, че двамата са се разделили и това е причината грацията да вземе фаталното решение.

Появиха се дори слухове, че близките на Цвети Стоянова обвиняват него за случилото се и не го допускат до нея. Но тези слухове бързо бяха опровергани и стана ясно, че  футболистът е неотлъчно до половинката си.

Той дори отказа трансфер в Пловдив, за да е постоянно до любимата си.

След възстановяването на Цвети Стоянова отново се появиха слухове, че двамата с Александър Любенов да се разделили.

Цвети Стоянова съобщи прекрасна новина

Цвети Стоянова съобщи прекрасна новина

Повод за това стана пост на бившата грация в социалните мрежи. Но не след дълго самата Цвети опроверга тези твърдения, публикувайки тяхна обща снимка.

Бившата грация е категорична, че иска да започне живота си от начало. Засега желае да се занимава единствено с мода. Тя сподели, че има желае да се научи да плете, но в момента е много заета и не й остава време за това, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар