Тони Стораро втрещи: Галена раздели Фики и Преслава!

Тони Стораро втрещи: Галена раздели Фики и Преслава!
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро призна истината за Фики и годеницата му Гюлджан!

Тони Стораро призна истината за годежа на сина си Фики. Причината за това се оказа не кой да е, а Галена. Известната поп фолк дива не може и не иска да прости на приятелката си Преслава.

Фики

Галена разделила Фики Стораро и Преслава като го запознала с Гюлджан

Това смрази отношенията им до краен предел. И двете вече не искат нито да се виждат, нито да се чуват. А Галена не спира да й върти мръсни номера. Така постъпила тя и с Фики Стораро.

На едно от съвместните им участия тя забелязала сред публиката красивото момиче. И веднага й щукнало да я запознае с Фики.

После девойката се снимала с тях и така станала заварката. Галена ги подкокоросала да си разменят телефоните, както и фейсбуците.

„Галена е щастливата орисница в живота на Фики. Тя го запозна с настоящата му годеница. Момичето е пораснало в Белгия и е много ерудирано”, разкри Тони Стораро пред Би Ти Ви.

В светското пространство дълго време витаеха слухове за голяма любов между Фики Стораро и Преслава. Дори младият певец на няколко пъти намекна в свои интервюта за любовта си към известна певица.

Бившото гадже на Преслава Жоро Бирмата на няколко пъти спретна яки мелета с мургавия изпълнител заради Преслава. Клюката твърди, че между Преси и Фики пламнала искрена любов.

Но заради гаврата със статуетката Галена решила да си мъсти докрай на добричлийката.

Двете семейства, това на Фики Стораро и на Гюлджан вече са се срещали. И са се уговорили според техните обичаи. Той не се ангажира със срок точно кога ще е сватбата.

Но Човека глас е категоричен, че такава ще има. И Фики ще се ожени за красивата Гюлджан.

„По всичко личи, че прът в любовта на Фики и Преслава изигра Галена. Тя не може още да прости за статуетката. Защото не стана Певица на годината, а много се надяваше.

След като любимия й се сгоди за друга, Преслава не е на себе си. А Галена се радва и пирува. Това не е хубаво, мръсни игрички са”, шушукат из чалга средите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар