Златка Димитрова избесня: Виж на кого се нахвърли във Фейсбук! (още подробности)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова не си поплюва, омръзна й да я съдят!

Плеймейтката Златка Димитрова не издържа и изригна в социалната мрежа. Обект на гнева й станаха няколко майки като нея, които си позволиха да я критикуват за това как отглежда сина си Мирослав.

Златка Димитрова

Златка Димитрова побесня заради обвиненията към нея като майка

Според дамите, не може родилка, която отделя повече време на това как изглежда и вае плочки във фитнеса, да е добра майка. Нападките срещу Златка Димитрова са и затова, че постоянно преекспонира богатия си живот с бизнесмена Миро. И че не се грижи сама за бебето си, а разчита и на бавачки.

Както си я знаем, че не си поплюва, Черната Златка скочи и направи на мад и маскара въпросните критици. Тя директно обвини родителките, че й завиждат и явно нямат това, на което се радва тя.

„Любов, добър живот и свобода на избор. Очевидно въпросните дами, които са се загрижили за мен и моето майчинство, не се радват на нито едно от трите. Както и на мъже, които да се стремят да изпълняват всичките им желания, за да ги зарадват. Е, можете да бъдете спокойни. Грижа се за сина си, сигурно повече от вас за децата ви“, изригна Златка Димитрова.

Както вече знаем, след раждането на бебето й от Миро, Злати дори успя да се сдобри със свекърва си. Възрастната дама от години и вгорчаваше живота и даже я беше проклела никога да не роди. Ето, че злото вече е забравено, а бабата се радва да вижда внучето си.

Което само по себе си говори и, че е оценила Златка Димитрова като майка. В противен случай надали щеше да отиде лично при нея с извинение, както стана на практика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар