Стана ясно кой стои в основата на раздялата между Димитър Рачков и Мария Игнатова

Гласувайте за статията

Мария е много обидена от тази случка

За раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков се изписа много.

Тези дни обаче стана ясно кой стои в основата на раздялата им. Оказва се, че обтегнатите отношения помежду им са в резултат на чужда намеса. Тази намеса се дължи на една от адреналинките в шоуто „Господари на ефира“, пише kliuki.bg.

Мария Игнатова е бясна на Димитър Рачков. Истината е, че виновна за това е 21-годишната изкусителка Радинела Чаушева, по-известна като Ради.
За нея се знае, че отдавна е хвърлила око на Димитър Рачков. И макар той никога да не й е обръщал внимание и да й е давал повод да си помисли, че помежду им може да има нещо, Мария е извън кожата си.

Димитър Рачков

Мария е много обидена от тази случка

От кухнята на шоуто издават, че двете водят открита война от известно време насам. Това разбира се отразява пряко върху работата на целия екип. Случващото се, се отразява изключително пагубно върху връзката на Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Раздорът помежду им започнал, когато Мария Игнатова чула Радина да обяснява на колежките си колко е готин Димитър Рачков и как тя си пада по него от доста време насам. За огромно съжаление на Мария, се налага да дели гримьорната заедно с адреналинките.
Причината за това е, че всички останали гримьорни са заети от шоуто „Като две капки вода“.

Блондинката потърсила обяснение от половинката си, а на него му дошло като гръм от ясно небе. Той заявил, че дори не знае за какво става въпрос. Въпреки това червеят на съмнението се е прокраднал у Мария и тя подозира, че помежду им има нещо повече от колегиални отношения.

На свой ред Рачков също е доста обиден на Мария. Неотдавна той разбрал, че блондинката е направила аборт през миналото лято, без изобщо да потърси мнението му за това. Разбира се, както винаги се случва, се намерили доброжелатели, които му разкрили истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар