Скарлет Йохансон зашлеви Иванка Тръмп: Тя е пълно разочарование!

Гласувайте за статията

Скарлет Йохансон нанесе поредна обида на Иванка Тръмп

Скарлет Йохансон унижи публично Иванка Тръмп. Актрисата даде интервю, в което заяви, че не е впечатлена от работата на Иванка Тръмп в администрацията на баща й досега.

„Всъщност мисля доста за Иванка Тръмп напоследък. Сигурна съм, че видяхте интервюто й с Гейл Кинг. Трябва да призная, че то наистина ме обърка. Мисля, че ако работеше наистина за хората, тя щеше да бъде друга.“, заяви Скарлет.

“ Вчера тя каза нещо, което според мен е много разочароващо. Заяви, че най-големите промени ще се направят зад затворени врати. Така всъщност никой няма да знае, че тя го е направила. А идеята е, че зад всеки успешен човек стои успешна жена. Какво става, ако опиташ да застанеш пред този човек? Или до него? Много е старомодно схващането, че за да бъдеш успешна жена трябва да се криеш зад гърба на мъж. Това е много страхливо“, каза Скарлет.

„Мисля, че като дъщеря, като човек, който се възхищава на баща си, тя е чудесна. Но като дъщеря на лидер, тя ме разочарова. Тя има възможност да влияе върху целия свят, да променя политиката с думите си. Познавам се с нея отдавна. Израснали сме заедно в Ню Йорк, имаме много общи приятели.

Тя е отличен оратор, умна и интелигентна жена, така че цялата ситуация много ме обърква.“, довърши още Йохансон.

Преди ден, самата Иванка заяви, че заедно със съпруга си Джаред, който е съветник в Белия дом, са „участници“ в политиката на Тръмп.

„Ако да си съучастник е да бъдеш на страната на доброто и да се постигат положителни резултати, тогава аз съм съучастник“, заяви Иванка. „Не знам дали критиците ми биха направили по различен начин това, което правя аз. Не знам …“, казва още дъщерята на Тръмп.

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

„Не знам какво точно означава да бъдеш съучастник. Надявам се, че времето ще покаже, че съм направила нещо добро.“, заключи Иванка Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар