Не е за вярване! Вижте с какъв бизнес се захвана Генка Шикерова

Гласувайте за статията

Този бизнес се оказва доста доходоносен

Няма да повярвате с какво се захвана една от най-високоплатените репортерки в Нова тв – Генка Шикерова.

Оказва се, че колкото и високо да е заплащането, не е достатъчно. Повече от очевидно е, „е репортерската заплата не задоволява нуждите на Генка Шикерова, щом е принудена да търси нови алтернативи.

От доста време насам тя върти страничен бизнес, който й носи доста стабилни доходи. Освен това й доставя и удоволствие.
Запознати издават, че в родния град на Генка Шикерова – Панагюрище, родителите й притежават розови градини.

Генка Шикерова

Този бизнес се оказва доста доходоносен

Репортерката с удоволствие се включва в брането на цветовете. От тях след това се произвежда добре познатото розово масло, което се използва както за лечебни цели, така и за разкрасителни процедури.

Освен това семейството на Генка Шикерова произвеждат розова вода и сладко от рози. Направената справка сочи, че цената на 1 мл. чисто масло от роза възлиза на 50 лева.
В този ред на мисли би могло да се каже, че на този етап бизнесът на репортерката е доста доходоносен. Поне така твърдят хора от обкръжението й.

Те дори посочват, че не й липсват клиенти. Дори нещо повече – продуктите й се харчат като топъл хляб.

Припомняме, че и Генка Шикерова последзва примера на редица нейни колеги от Би Ти Ви и се премести в конкурентната Нова тв.
При все, че до неотдавна в Би Ти Ви я определяха като една от най-бездарните журналистки, се оказва, че това съвсем не е така.

Тя отново е в редиците на Нова тв и взима доста по-голяма заплата от тази в Би Ти Ви. Официално тя се върна отново в редиците на Нова тв от 15 януари, миналата година, след като се върна от майчинство.

Отначало тя обмисляше да прави собствено предаване, но след това реши, че ще бъде по-добре да се върне на терен, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар