Цвети Найденова потъна в разкош (Вижте как е подредила живота си)

Цвети Найденова потъна в разкош (Вижте как е подредила живота си)
1 (20%) 1 vote

Цвети Найденова се хвали с висок стандарт на живот, олимпийската шампионка заслужено тъне в разкош

Цвети Найденова си е подредила живота като истинска звезда. Олимпийската шампионка от Рио 2016 отдавна има луксозен имот в Банкя. Но от ден на ден демонстрира все по-охолен живот.

Къщата й е с уникален интериор. Досущ като изляла от списание. Подредена по последния писък на модата в обзавеждането от вън и от вътре.

Спортните постижения явно са подсигурили финансово красивата грация. От последните кадри личи, че красавицата има изящен вкус за обличане. Похвално е, че златното момиче само е постигнало финансовата си стабилност. „Дай, Боже повече такива звезди да има в нашата България!”, радват й се почитателите.

След като прекрати кариерата си на гимнастичка Цвети е започнала да се занимава с мода. Досущ като бившата си приятелка. Другата Цвети от ансамбъла. Която преживя ужасната трагедия след полета си от шестия етаж.

Според слуховете двете приятелки са скарани. Това потвърди и Цвети Стоянова в предаването „Мармалад”като призна, че вече не се виждат често, предават от електронното издание hotarena.net.

Въпреки, че на състезателния килим Цвети бе най-изпълнителната гимнастичка извън него има скандален имидж. Според таблоидите грацията си пада по лоши момчета. Цуцката, както я наричат най-близките й от много време има любовна афера с най-скандалния от рапърите – Марсел Величков – Marso.

Цвети Найденова с Марсел

В медийното пространство се говори, че златното момиче в най-скоро време ще направи своя дебют и на музикалната сцена. Очаква се да излезе нейно съвместно парче с гаджето й рапърът Марсо.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар