Петя Дикова лъсна по комбинезон (Вижте модния й гаф)

Гласувайте за статията

Петя Дикова се появи по черен комбинезон, водещата сътвори цяло модно бедствие

Петя Дикова със сигурност има врагове между стилистите на Би Ти Ви. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се появи в ефир с нещо наподобяващо на комбинезон. И то в часовете преди обед.

Чаровната водеща на предаването “COOL…T” демонстрира визия на фатална жена в черна рокля с доста пищно деколте. Добре поне, че от него се подаваха само непослушните дантелени презрамки. Иначе зрителите щяха да се чудят колко е часа и защо няма предупредителната червена точка. Която медиите слагат да напомнят, че гледката не е за лица под определена възраст.

Иначе грънч роклята на Пипи бе доста интересна. Само дето подаващите се презрамки хич не си пасваха с тоалета, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

И друго забеляза бдителната аудитория на ефирната медия. Кройката на роклята хич не подхождаше на фигурата на водещата. Накипрена на етажи дрехата вместо да скрие някои от несъвършенствата по тялото на Петя тя ги набождаше в очите на зрителите. Като подчертаваше пищните заобленостите на водещата вместо да ги прикрие.

Остава да запитаме кой от стилистите реши да пусне Петя Дикова на малкия екран с този тоалет?. Да не би да й готвят отмъщение, съмняват се някои. Които си спомнят как скоро същите тези професионалисти бяха допуснали Марияна Векилска  да се появи облечена като клоун. С което успя да събуди заспалата аудитория в почивния ден.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар