Лили Иванова с тузарска почивка за Великден (Снимки)

Лили Иванова с тузарска почивка за Великден (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова ще прекара незабравим Великден в 7-звезден лукс

Този Великден ще бъде незабравим за Лили Иванова. Звездата ще го прекара в един от най-луксозните хотели в света. Новооткритото 7-звездно бижу, където тя ще отседне се намира в най-скъпия турски курорт Бодрум.

Нощувка в президентския апартамент на въпросния хотел струва 20 000 лв. Но нашата прима няма да плати нито стотинка за престоя си там. Всички разходи около пътуването й са поети от турски меценати.

Единственото, което тя трябва да направи, е да се наслади на почивката си и да релаксира напълно.

Запознати разкриха причината, поради която турските меценати са решили да направят този подарък на естрадната ни прима. Лили Иванова сключила договор с тях за предстоящи ангажименти в южната ни съседка.

Примата вече е ангажирана за няколко изяви в Турция, които са планирани за идното лято.

Турските богаташи решили да й се отблагодарят подобаващо за това, че е приела поканата им.

Те са подарили почивка на звездата в най-луксозния турски курорт, който е предпочитана дестинация от милионери от турския елит и арабските емирства. Хотелът, в който тя ще отседне, е „Бодрум Джумейра палас“.

Повечето от президентските апартаменти в луксозния хотел са запазени целогодишно за арабски шейхове, които са редовни посетители на изискания хотел, пише ПИК.

Примата ще бъде настанена в луксозен апартамент с прекрасна гледка към лазурното море и собствен басейн. Президентският апартамент е тип мезонет. Разполага с вана в стаята със златно покритие.

В баня също е заложено на златни елементи. Тоалетната чиния е със златно покритие. От чисто злато са и повечето аксесоари в стаята.

За максимален комфорт по време на престоя на гостите те разполагат и с фитнес уреди за лично ползване. Всеки апартамент разполага и със спортни съоръжения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар