Кака Лара била на ръба на анорексията (Вижте какво призна)

Гласувайте за статията

Кака Лара преживяла страшна драма, бившата водеща разкри как щяла да падне в плен на анорексията

Кака Лара направи разтърсващо признание в ефира на Би Ти Ви. Любимката на децата от преди има няма трийсетина години била на косъм да стане жертва на бича на съвремието и особено на младите момичета – анорексията.

Драмата започнала като на шега. Лара Златарева решила да си върне момичешката форма повлияна от реклама в интернет за безвредни хапчета за отслабване. Убедена, че няма да си навреди на здравето тя си поръчала от рекламираното лекарство. Но за да не я подиграват в къщи дала адреса там където работи.

Лара признава, че наистина имало поразяващ ефект. Започнала да слабее ударно. Харесвала се как изглежда. А околните я засипвали с комплименти, че фигурата й е като на фиданка. Само, че след три месеца вече тежала критичните 50 кила. Въпреки, че според нормите теглото й трябвало да е някъде към 58 до 60 кг.

Ужасът станал още по-голям когато започнала да й капе косата. Зъбите поголовно взели да се рушат. Имала проблеми и с месечният цикъл.

Химическите вещества, които съдържали хапчетата за отслабване действали така, че изобщо не чувствала глад. Но била някак си по-нервна, прдават от електроннта новинарска агенция pik.bg.

Кака Лара се уплашила и спряла вредните лекарства. След време разбрала, че медикамента е обявен за опасен и спрян за щастие от продажба в мрежата. Но още си спомня с ужас как за малко не станала анорексичка. А всички знаят колко трудно е да се върнеш към нормалния си начин на живот ако се разболееш от тежката болест.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар