Людмила Путина живее като кралица с новия си (Вижте с какъв имот се сдобиха)

Гласувайте за статията

Людмила Путина е щастлива с новия си мъж, бившата на руския първи тъне в разкош

Людмила Путина бе зарязана най-скандално от руския държавен глава през 2013 година. Тогава всички оплакваха нещастната жена. Защото разводът й с Владимир Путин бе прецедент, който се случва за първи път в историята на Русия.

Оказва се, че днес бившата половинка на руския първи живее в разкош. След развода тя заживя самостоятелно. След време се чу, че е минала под венчило с Артур Очертни. Като не стана ясно кога е била сватбата. Дали през 2014 или пък през 2015 година. Тогава излезе наяве, че Людмила и новият й съпруг нямат натрупани авоари в руски банки. Нито пък луксозни имоти  в Русия. Това бе съобщено от Центъра за борба с корупцията и организираната престъпност.

Според френските медии през 2013 година излиза обява за продажбата на вила „Сузана” във вестник „Фигаро”. Луксозният тузарски имот се намира на брега на Атлантическия океан. А цената му е на стойност между 6 и7 милиона евро.

Според документите купувач на тузарската вила е вторият законен мъж на Людмила – Очеретни. Името му се намира в документите по прехвърлянето.

Имота е разкошен със застроена площ от 450 кв, метра. Ограден е от парк разположен на 5 декара. Като в него се намира плувен басейн и игрище за голф, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

През 2015 година новият собственик е започнал ударни ремонтни дейности. За това свидетелства документ подаден пред общинските власти. Според запознати ремонтът ще е грандиозен. От френската община отказват да обявят на каква стойност ще са промените. Позовавайки се на търговската тайна.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар