Президентът Радев и Нинова общуват чрез посредник (Какви мерки предприе генералът)

Гласувайте за статията

Президентът Радев и лидерката на БСП използват таен посредник, държавния глава предприе крути мерки заради теч на информация

Президентът Радев и Корнелия Нинова използват таен емисар за да си контактуват. Те нито се срещат, нито използват телефон за да разменят информация.

Това се твърди от няколко независими източника от президентството и от „Позитано” 20.

За да ограничи изтичането на каквито и да е новини бившия летец издал заповед на служителите си да не ползват телефоните да общуват с него. Изобщо ползване на телефони за лични нужди било нежелателно на територията на президентството.

Да не говорим пък за снимки с мобилни телефони, които били абсолютно забранени. НСО следели как се изпълняват нарежданията. Ако има теч на независимо каква информация тръгвало вътрешно разследване.

Единствената, която имала право да пуска новини от „Дондуков” 2 била първата лейди Десислава Радева. Която се грижела за медийния комфорт на държавния глава. Тя имала свои доверени лица сред журналистите. На които съобщавала каквото самата прецени.

Според източниците Радев бил прекомерно ангажиран с назначения и уволнения преди да изтече мандата на назначения от него служебен кабинет. Като чистката имала за цел да се поставят верни хора на ключови места.

А, че има чистка е повече от ясно. Тя започна със смяната на вицеадмирала Евтим Ефремов. На мястото на когото бе назначен генерал Андрей Боцев. Който се смята за приближен до президента, предават от електронното издание retro.bg.

Според запознати с издаването на указ за назначаването на Боцев за началник на отбраната и новото правителство ще трябва да работи с него. Без да може да го смени.

Бързането било да се направят  промени в най-ключовите дирекции на ведомствата. Където преминава най-големия поток от пера на държавния бюджет.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар