Светослава Рудолф се наконти като фолкаджийка (Вижте какъв бюст показа)

Светослава Рудолф се наконти като фолкаджийка (Вижте какъв бюст показа)
4 (80%) 1 vote

Светослава Рудолф заголи гръд като фолк певица, журналистката показа женските си прелести

Светослава Рудолф, която гони петдесетака не се притеснява да си показва женските прелести. Журналистката е майка на три големи деца, но това не й пречи да се докарва като фолк звезда.

Светослава бившата на богаташа  Тадаръков се появи на светско парти с доста странен тоалет. Вместо стилно облекло тя се бе наконтила с разголен потник. От който пищната плът на журналистката излизаше на вън като превтасало тесто.
Въпреки пролетното време Рудолф се бе натикала в кожен клин по тялото. А като за капак се бе обула в лачен ботуш до сами коленете. Върхът на сладоледа бе цикламената й чанта тип торба. Която не се връзваше с нищо друго освен с цялостната фолкаджийкса визия на журналистката.

Според хора присъствали на светската изява липсата на стил и класа в облеклото втрещили гостите. Които се побутвали и разменяли реплики от рода на „Как може да се облече така без вкус?”.

Журналистката, която е авторка на няколко книги и преди докато все още беше омъжена си позволяваше волности в облеклото. Което бившият й съпруг не пропусна да спомене при скандалния им развод.

Още в началото на тази година Светослава успя да шашне зрителите на Нова тв. Тя се появи в предаването на Гала „На кафе” в неузнаваем вид. Ако някой си спомня тя изуми с вежди опънати високо както и с лице прекалено натъпкано с филари. Тогава писателката гостува по повод новата си книга, в която пише за богати и известни българи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Светослава Рудолф се наконти като фолкаджийка (Вижте какъв бюст показа)”

 1. Mushmul

  апр. 07. 2017

  Мисля, че това са чичовите конье!!!!! Как ги е майка родила, тези две хубавици-гълъбици.То да са само тоалетите с мед да ги намажеш!!!!!

 2. Тоя Оня

  Дек. 20. 2020

  ЕЙ……две вече старички таратайки.
  имаше опашка преди години…… сега май вече е за спорта

 3. Донка Мизи

  Дек. 27. 2020

  Ееей, добре, че не съм мъж, че трябваше да отида да си взема студен душ при вида на толкова месa. Но кой знае защо се сетих за една стара песничка от народния фолклор, която върви така:

  Колко ми е ху, колко ми е ху,
  колко ми е хубавичко
  да си гледам пу, да си гледам пу,
  да си гледам пуста Яна
  как си сее бе, как си сее бе,
  как си сее бело брáшно
  да замеси кур, да замеси кур,
  да замеси курабии
  да ги носи в гъс, да ги носи в гъс,
  да ги носи в гъста гóра
  на Чавдар войвода.

Добавете коментар