Светослава Рудолф се наконти като фолкаджийка (Вижте какъв бюст показа)

Светослава Рудолф се наконти като фолкаджийка (Вижте какъв бюст показа)
4 (80%) 1 vote

Светослава Рудолф заголи гръд като фолк певица, журналистката показа женските си прелести

Светослава Рудолф, която гони петдесетака не се притеснява да си показва женските прелести. Журналистката е майка на три големи деца, но това не й пречи да се докарва като фолк звезда.

Светослава бившата на богаташа  Тадаръков се появи на светско парти с доста странен тоалет. Вместо стилно облекло тя се бе наконтила с разголен потник. От който пищната плът на журналистката излизаше на вън като превтасало тесто.
Въпреки пролетното време Рудолф се бе натикала в кожен клин по тялото. А като за капак се бе обула в лачен ботуш до сами коленете. Върхът на сладоледа бе цикламената й чанта тип торба. Която не се връзваше с нищо друго освен с цялостната фолкаджийкса визия на журналистката.

Според хора присъствали на светската изява липсата на стил и класа в облеклото втрещили гостите. Които се побутвали и разменяли реплики от рода на „Как може да се облече така без вкус?”.

Журналистката, която е авторка на няколко книги и преди докато все още беше омъжена си позволяваше волности в облеклото. Което бившият й съпруг не пропусна да спомене при скандалния им развод.

Още в началото на тази година Светослава успя да шашне зрителите на Нова тв. Тя се появи в предаването на Гала „На кафе” в неузнаваем вид. Ако някой си спомня тя изуми с вежди опънати високо както и с лице прекалено натъпкано с филари. Тогава писателката гостува по повод новата си книга, в която пише за богати и известни българи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Светослава Рудолф се наконти като фолкаджийка (Вижте какъв бюст показа)”

  1. Mushmul

    апр. 07. 2017

    Мисля, че това са чичовите конье!!!!! Как ги е майка родила, тези две хубавици-гълъбици.То да са само тоалетите с мед да ги намажеш!!!!!

Добавете коментар