Рут Колева шокира: Отмени концерт заради болест, а пиянства по баровете!

Гласувайте за статията

Рут Колева отменя концерт, а се налива с алкохол по баровете!

Рут Колева бе спипана да се налива в нощен бар с аверката си Мария Силвестър. Двете се отдадоха на щуро забавление, като обръщаха чашка след чашка.

Рут Колева

Рут Колева скандализира с това, което направи

И това се случи само дни, след като певицата отмени концерта си. Припомняме, че тя имаше предварително заявено участие в зала 1 на НДК.

Там тя щеше да има изпълнение заедно с Филхармонията. По-известната с поразяващата си уста, отколкото с песните си изпълнителка обясни, че лекарите й забранили да има изяви преди края на месец април.

Но самата тя опроверга думите си. Защото бе спипана да се отдава на щур купон с приятелката си. Двете с водещата са дружки много отдавна.

Певицата изобщо не изглеждаше като да има здравословни проблеми, твърдят и хора от нощния клуб. Не е успяла да продаде достатъчно билети и заради това е този фарс, одумваха я злобарите.

Според други обаче Рут Колева наистина го е закъсала със здравето. И щом пиянства, а не се съобразява със забраната на докторите, не я очаква нищо добро.

Рут Колева и Мария Силвестър са си приятелки, откакто водещата се разведе със съпруга си Силвестър Силвестров. Тя запази фамилията на мъжа си.

И сама отглежда общото им дете. Според запознати чаровната Мария е много добра майка. И се грижи всеотдайно за детето си.

Въпреки грижите по него тя обича и да се весели с приятели. И щом излиза с Рут Колева, нищо не може да й попречи да купонясва от душа и сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар