Луд скандал: Криско и Мегз едва не се избиха, не се понасят!

Гласувайте за статията

Криско е на нож с дизайнерката Мегз, вдигат си луди скандали!

Криско и топ дизайнерката Миглена Каканашева, по позната като Мегз не могат да се дишат. Това разкриха близки до двамата. Защото Криско взе нейното момиче Тита.

Криско

Криско и Мегз не могат да се гледат, буквално не се понасят

Любимката и ангела на модната й къща вече е звезда в продуцентската фирма на хитмейкъра. Рапърът стартира продуцентската си дейност в края на миналата година.

И направи Тита тийнсензация. Но това вместо да закрепи отношенията между музиканта и топ дизайнерката, ги влоши още повече.

Отдавна се говори, че двамата са като огън и лед и не се понасят. Но миналата седмица скандалът станал чутовен. Криско имал участие във Варна.

Той щял да пътува за морската столица с Тита и своя балет. Дрехите на Тита обаче били готови в последния момент. И той минал през магазина, за да ги вземе лично.

Те обаче не били приготвени. Веднага звъннал на дизайнерката Мегз, която обещала да му ги донесе след малко. Но минали двадесетина минути и от нея нямало и следа. Това вбесило рапъра до краен предел и той запрашил към Варна.

Буквално минути по-късно се появила Мегз. Тръгнала след него по магистралата и му казала да спре, за да я изчака. И да му даде дрехите.

Криско обаче й се разкрещял по телефона, че му съсипала деня и няма да я чака. Тя се оплакала и на другите продуценти на Тита.

Те му се обадили с молба да спре, но рапърът бил непреклонен. Не го трогнали и многобройните съобщения на Миглена Каканашева по телефона му.

Най-много от неприятната ситуация пострадали момичетата в колата на певеца. Танцьорката Цвети, която се спряга за новото гадже на Криско, ревнувала.

Останалите били шокирани от безкрайните претенции на Мегз. И били силно стресирани да не катастрофират. Защото Криско бил извън себе си от ярост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар