Фики Стораро стана за смях: Сравниха го с евтина кючекиня!

Гласувайте за статията

Фики Стораро като евтина танцьорка на кючеци!

Тони Стораро и Фики Стораро бяха гости на уникално парти. Баща и син обаче бяха облечени доста неглиже. Купонът бе ненадминат по пищност.

Фики Стораро

Фики Стораро окичен с банкноти като евтина кючекиня

Вероятно тя обаче не се харесва на двамата поп фолк изпълнители. Но въпреки това те стоически забавляваха гостите на купона.

Фики и Тони бяха видимо недоволни от обстановката наоколо. Но пък щом се приближеше някой от ромските баровци, веднага дежурната усмивка цъфваше на устните им.

Особено демонстрация на щедрост те показваха щом някой ги закичеше с пачка от банкноти. „Парите не миришат”, тази максима важеше с пълна сила за Човека глас, както и за сина му.

Особено втрещяващ бе вида на младия Стораро. Той не само че бе небрежно облечен, но и твърде неглижиран. Защото Фики Стораро се бе облякъл само в бял потник. Под който обаче се очертаваха добре напомпаните му мускули.

Фики Стораро правеше и нещо друго. Като евтина танцьорка на кючеци той приемаше тлъстите пачки, които богаташите пъхаха в пазвата му.

Баща му, Тони Стораро бе закичен с венец от едри банкноти. Той бе облечен в твърде шарена риза, която изобщо не подхождаше на партито.

В един момент двамата изтърсиха балата от пари на пода и подхванаха яко и кръшно пеене, напомнящо на турско маане.

Поп фолк изпълнителите не забравиха и феновете си. Във всеки един момент от изпълнението им те пускаха парите и се снимаха със своите почитатели.

Разбира се, жените бяха по-напористи от мъжете и не спираха да си направят селфи със своите любимци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар