Хит в нета! Крава нападна патрулиращ полицай

Гласувайте за статията

Хит в мрежата! Крава нападна полицай, видеото стана сензация

Те са хит в мрежата. Крава нападна патрулиращ полицай, а видеото се превърна в истинска сензация. Блюстителят на закона явно си има проблеми с четириногите, а в този случай това се оказа доста голямо предизвикателство.

Невероятно е какви екстремни преживявания може да ни поднесе съдбата понякога.

„Интересна“ задача получил и полицаят Габриел Естрела. Той трябвало да върне една избягала крава, но вместо това му се наложило сам да бяга от нея.

Оказало се, че животното е избягало от обора си и собственика подал сигнал. Властите изпратили патрулиращия полицай да му помогне и след известно издирване той я намерил. Но да я върне се оказало доста трудна задача.

След дълго преследване по поляните, най-сетне полицаят успял да я вкара в заграждението. За съжаление на блюстителя на закона, „забавлението“ започнало след това.

В момента, в който той затворил вратата на заграждението, кравата буквално полудяла. Втурнала се към полицая.

А той нямал друг избор и хукнал да бяга. Но дори и това не го спасило.

В този момент ситуацията не изглеждала обаче никак смешна. Кравата разбила вратата и хукнала навън. А ужасения полицай се принудил да се спасява от озверялата крава тичайки.

По ирония на съдбата, стоящите наблизо свидетели успели да заснемат куриоза, вместо да помогнат. Всичко било заснето с камера и станало истински хит в интернет.

Клипчето се превърна в сензация и се нареди сред най-добрите. Много от потребителите твърдят, че е по-забавно от друга доскорошна сензация — слон седнал върху автомобил. Това не е единственият случай, в който луда крава преследва човек. По улиците на Мадрид редовно се случваше някой бик да хукне след тълпата по време на корида, припомнят запознати.

Хит в мрежата! Луда крава подгони полицай

Хит в мрежата! Луда крава подгони полицай

Вижте забавни кадри от случката, в галерията по-долу. Ето защо този клип се превърна в истинска сензация в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар