Шок разкритие за дъщерята на Майкъл Джексън!

Гласувайте за статията

Щерката на Майкъл Джексън втрещи света с това, което направи!

Парис Джексън отново е на вълната на скандала. Щерката на големия Майкъл Джексън открито си търси гадже от същия пол.

Майкъл Джексън

Щерката на Майкъл Джексън се насочи към връзките с дами, втрещи с това целия свят

Наскоро 18-годишната дъщеря на поп певеца се раздели с Майкъл Сноди. Парис обаче използва мобилното приложение Raya за тази цел. Същото е известно с това, че в него си търсят гаджета само „звездни клиенти”.

Парис Джаксън никога не е крила, че си пада по жени. Момичето иска да се възползва от всички възможности. Тя не е длъжна да дава обяснение на никого какво харесва и с кого иска да мачка чаршафите.

Заради това свободно изразява своята сексуалност. Поради което обича да се забавлява, като си пише и се сваля с жени в Интернет пространството, разкриват близки до девойката.

Дъщерята на Майкъл Джаксън наскоро загатна за своята сексуалност открито. Тя дори коментира за някои наболели проблеми в обществата на еднополовите.

За обратните хора тя използва обръщението „ние” и „нас”. С което подчертава дебело своята принадлежност към тях.

Бившият приятел на Парис Джаксън няма нищо против да бъде заменен с девойка. Според техни приятели двамата са в прекрасни отношения. Те не са скарани, а поддържат добрия тон помежду си.

„Парис е щастлива да бъде необвързана. Тя е щастлива да прави това, което иска. В момента не иска да се обвързва. Както и да търси нещо сериозно”, обясняват близки до звездното момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар