Милионерката Гошка цъфна в родината ненадейно (Вижте защо спешно си дойде)

Гласувайте за статията

Леля Гошка си дойде по тъжен повод, милионерката погреба майка си

Прочулата се  с милионите леля Гошка ненадейно се прибра в България. Поводът бе тъжен. Починала майка й и тя дойде да я погребе.

Никой от родния град на топ милионерката не очакваше богаташката да се прибере. Но тя успяла да пристигне минути преди да положат ковчега с родителката й в гроба.

Свидетели разкриват, че печалбарката на големия испански дажакпот била видимо променена. Веселата Гошка сега била отслабнала и много неспокойна. Гледала подозрително всеки и се озръщала.

Жената не останало много след погребението ами след два дена се качила на самолета за испанското село дето живее и тайно отлетяла.

Милионерката и семейството й вече 15 години живеят в Кинтанар дел Рей. Където един прекрасен ден тя стана собственик на 67,99 милиона в евро.

Според местните хора бг милионерката не била напускала мястото където живее. Тя не била харчила от печалбата си. Парите стояли непокътнати. Въпреки, че се носеха какви ли не приказки за луксозни ваканции и пътешествия по света.

Гошка се оплаквала, че печалбата й докарала куп неприятности. Скарала се с най-близките си роднини заради парите. Най-обиден й бил мъжа на една от сестрите й. Защото не му дала нищо от печалбата, предават от електронното издание за новини pik.bg.

В Искър се носят разни слухове след заминаването на милионерката. Някои разправят, че щяла да купува една сградите на бившето училище. Която се намирала до местната църква. Тотопечалбарката щяла да му направи основен ремонт. Идеята й била да вложи част от парите си в дом за стари хора.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар