Вижте президента Румен Радев и бившата му като ученици (Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Уникални снимки на Румен Радев и бившата му съпруга се появиха на бял свят

Румен Радев се показа като ученик

Уникални снимки на президента Румен Радев и бившата му съпруга Гинка като деца взривиха медийното пространство. Фотосите на държавния глава и Гинка Кесякова показват двамата като ученици.

Първата съпруга на президента е известен финансов специалист. Красивата бивша половинка на държавния глава се превърна в сензация след избирането му, а неотдавна за първи път се показа като дете.

За разлика от Радев, чиито детски снимки изтекоха отдавна и дори са включени в биографична книга за живота му, Гинка никога досега не е публикувала фотоси като невръстно хлапе.

Румен РадевПървата съпруга на държавния глава далеч не е ученическата му любов — двамата са учели в различни градове. Тя в пловдивското училище „Димитър Благоев”—днес „Кирил и Методий”, а той в хасковското ОУ „Иван Рилски”.

Мнозина се нагледаха и умилиха над детските снимки на държавния глава. Русите къдри на малкия Румен Радев очароваха мнозина, но и Гинка не пада по-долу, пише hotarena.net.

Тъмнокосата чаровница е една от пълните отличнички в училището си. Винаги била сред отличниците в клас „Б” и една от най-добрите.

За разлика от „А” клас обаче, нейните съученици били обикновени деца, а не се ползвали с партийни привилегии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар