Ани Цолова лапна солидна премия

Гласувайте за статията

Този факт разгневи Ани Салич

Нов скандал се заформи между Ани Цолова и колежката й Ани Салич заради солидната премия, която лапна водещата на сутрешния блок по Нова тв.

Запознати издават, че покрай изборите Ани Цолова получила допълнителни две хиляди лева като премия.
Тези пари й били дадени за работата й на 26 март – неделният изборен ден. Припомняме, че на тази дата се проведоха предсрочните парламентарни избори.

За същия изнурителен труд колегата й Виктор Николаев се разписал срещу много по-малка сума – 1 200 лева.

Ани Цолова

Този факт разгневи Ани Салич

Запознати издават, че причината, поради която Ани Цолова е взела по-голяма премия е в това, че тя е д по-голям стаж.
Освен това тв босовете били наясно, че тя обира по-голяма част от зрителските симпатии.

За никого не е тайна, че за топ телевизионерите, изборите са манна небесна. Онези, които имат късмета да са на екран в изборния ден, прибират доста солидни премии. Причина за това е, че открай време допълнителните ангажименти се хоноруват отделно от заплатата.

Ани Цолова обаче е бясна. Тя не може да преглътне факта, че колежката й е прибрала 2 хиляди лева заради това, че е била на екран в изборния ден.
Представители на Нова тв твърдят, че за разлика от Ани Салич, Виктор Николаев не роптае за това, че екранната му половинка взима по-голяма заплата и по-големи премии от него.

Той много добре знае, че в случая от съществено значение е телевизионният стаж на всеки служител. Ани безспорно има доста по-дълъг стаж от екранния й партньор и съответно това се отразява върху заплащането й.
Помежду им няма никаква драма заради това различие.

Ани Салич обаче очевидно се е взела за звездата на Нова тв и смята, че никой не трябва да получава по-голяма заплата или хонорар от нейните. Така и не става ясно какъв хонорар са прибрали тя и екранният й партньор Ники Дойнов за обиколките им из страната, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар