Йоана Буковска втрещи с признание за външния си вид

Йоана Буковска втрещи с признание за външния си вид
5 (100%) 1 vote

Йоана Буковска втрещи феновете с признанието, което направи за външния си вид

Йоана Буковска направи взривяващо признание за външния си вид. Откакто се появи отново на телевизионния екран с ролята си в „Откраднат живот“, актрисата е обект на коментари.

Зрителките се дивят на външния й вид. Въпреки възрастта си, Йоана Буковска изглежда все така добре. Кожата й е гладка и опъната. По нея липсват отпечатъците на времето.

Лицето на актрисата е като порцелан и феновете й са мнение, че заслуга за вида му има пластичната хирургия.

Но Йоана Буковска не просто отрича да се е подлагала на подобни интервенции, но и твърди, че е техен върл противник. Актрисата заяви, че не одобрява подобни процедури и никога не би си причинила подобно нещо.

Като всяка дама и тя е суетна. Но физическата красота не е най-важното за нея. Йоана Буковска коментира, че тези които се вглеждат в бръчките и забелязват единствено тях, не обръщат внимание на духовното. А то е по-важно от външните неща, които са преходни.

Актрисата твърди, че най-голяма заслуга за перфектната й кожа имат гените. За разлика от  повечето дами, тя твърди, че не желае да е вечно млада. Иска да остарее, защото всяка възраст има своето очарование.

Това се отнася и за бръчките. Те не са просто чар, но и скрит коз. Но много малко дами си дават сметка за това, убедена е Йоана Буковска.

Йоана Буковска втрещи феновете с признанието, което направи за външния си вид

Йоана Буковска втрещи феновете с признанието, което направи за външния си вид

Относно образа, изграден й след участието в „Дунав мост“, тя твърди, че иска да избяга от него. Това е причината след ролята си в лентата да откаже много други подобни роли.

Йоана Буковска не крие, че съпругът й е много притеснен от участието й в „Откраднат живот“. Влизайки в образа на героинята си, тя преживява  всичко, което покойната й майка е изпитала през последните години от живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар