Ива Екимова отврати всички: Вижте я каква кралица се изкара!

Ива Екимова отврати всички: Вижте я каква кралица се изкара!
5 (100%) 1 vote

Ива Екимова се взе за кралица Елизабет, потресе обществеността!

Ива Екимова подлуди всички с претенциите си. Наскоро пиарката на звездите решила да пие кафе в столично кафене. Блондинката влязла като истинска кралица.

Ива Екимова

Ива Екимова се взе за нещо свръх, чудо на чудесата

После с великолепието на важна особа се настанила на една от масите. И веднага направила знак на сервитьора да пристигне. Когато момчето дошло, за да я обслужи, тя веднага го захапала.

Обвинила го, че не пристигнал на минутата. Въпреки че той се изстрелял моментално, щом я видял да влиза от вратата.

Момчето я познало моментално и затова реагирала толкова бързо. Но с това претенциите на Ива Екимова не свършили. А започнало огромното размотаване.

Ива Екимова си поръчали кафе и чаша вода. Пиарката обаче заявила, че водата й е гореща, щом отпила от чашата. Помолила да я сменят.

Другата й се видяла прекалено студена. И въздъхнала, че този път няма да я сменя. Но моментално поискала бучки лед. Като забравила, че преди малко се оплакала, че водата е много студена.

После кубчетата лед й се видели твърде огромни. Попитала дали в хладилника нямат по-малки. Така водата й щяла да се изстудява много по-бързо.

Циркът бил пълен, когато й донесли и леда. Попитала сервитьора дали е от чешмяна вода или от минерална. Защото ако не била от минерален извор, не го искала.

Претенциите потресли всички, които били в заведението. Клиентите се питали дали 41-годишната персона не я тресе критическата. Или звездоманията.

„Май и двете неща едновременно. Както критическата, така и взимането на твърде на сериозно”, били само част от коментарите за Ива Екимова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар