Татяна Дончева бие шута на АБВ заради „Да, България“

Гласувайте за статията

Татяна Дончева планира да се откаже от коалицията с АБВ

Татяна Дончева иска да се коалира с „Да, България“

Татяна Дончева смята да бие шута на АБВ. Лидерката на „Движение 21“ не иска повече името й да се свързва с партията на Георги Първанов, тъй като не смята, че подобно обединение има бъдеще. Вместо това тя се надява да обедини сили с Христо Иванов и неговата „Да, България“.

Сложният политически маньовър на социологическите лилипути е бил обект на преговори в закътано столично заведение, издадоха бивши съратници на Дончева, които я напуснаха покрай реденето на депутатските листи. Под сурдинка те се кълнат, че в ресторантче на бул. „Дондуков“ вече се обсъждали параметрите на бъдещата дясна коалиция „Темида“, подсигурена с американски пари.

Татяна ДончеваИнформациите за коварното предателство вече са стигнали и до ушите на лидера на АБВ в сянка Георги Първанов. Азбукари коментираха, че президентът отдавна се опасявал, че Дончева иска да го използва само като ракета-носител за попадане в 44-тия парламент, но нямало какво да направи, тъй като и неговото положение съвсем не било розово.

Първанов беше наритан в ъгъла както от БСП, така и от партньорите си от ГЕРБ заради нелоялно отношение и предателства, реализирани и в двете посоки, но по различно време. Така партията на Дончева се превърна в спасителния пояс за оцеляването на т.нар. президентска партия.

„Още преди изборите се чу, че Дончева май крои някакви подобни следизборни планове с Христо Иванов. Но реално нямаше какво да се направи“, обясни в откровен разговор човек на азбукарите, който помоли за анонимност, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Татяна Дончева бие шута на АБВ заради „Да, България“”

 1. Илия

  апр. 04. 2017

  От трън та на глог, общо взето!

 2. Макси

  апр. 04. 2017

  Винаги съм подозирал, че Дончева е умна жена. Ето поредното доказателство. Така като гледам няма да е последната, която ще се разграничи от тия провали Дай България.

 3. Ганчо

  апр. 04. 2017

  Ха! Прокопиев си е платил за по-нтелигентен политик от Иванов. Явно има голям зор да влезе в парламента.

 4. Асен

  апр. 04. 2017

  Да разбираме, че и Татяна Дончева е преминала на хранилка при Иво Прокопиев с останалите му кукли на конци. Много жалко за нея.

Добавете коментар