Татяна Дончева бие шута на АБВ заради „Да, България“

4

Татяна Дончева планира да се откаже от коалицията с АБВ

Татяна Дончева иска да се коалира с „Да, България“

Татяна Дончева смята да бие шута на АБВ. Лидерката на „Движение 21“ не иска повече името й да се свързва с партията на Георги Първанов, тъй като не смята, че подобно обединение има бъдеще. Вместо това тя се надява да обедини сили с Христо Иванов и неговата „Да, България“.

Сложният политически маньовър на социологическите лилипути е бил обект на преговори в закътано столично заведение, издадоха бивши съратници на Дончева, които я напуснаха покрай реденето на депутатските листи. Под сурдинка те се кълнат, че в ресторантче на бул. „Дондуков“ вече се обсъждали параметрите на бъдещата дясна коалиция „Темида“, подсигурена с американски пари.

Татяна ДончеваИнформациите за коварното предателство вече са стигнали и до ушите на лидера на АБВ в сянка Георги Първанов. Азбукари коментираха, че президентът отдавна се опасявал, че Дончева иска да го използва само като ракета-носител за попадане в 44-тия парламент, но нямало какво да направи, тъй като и неговото положение съвсем не било розово.

Първанов беше наритан в ъгъла както от БСП, така и от партньорите си от ГЕРБ заради нелоялно отношение и предателства, реализирани и в двете посоки, но по различно време. Така партията на Дончева се превърна в спасителния пояс за оцеляването на т.нар. президентска партия.

„Още преди изборите се чу, че Дончева май крои някакви подобни следизборни планове с Христо Иванов. Но реално нямаше какво да се направи“, обясни в откровен разговор човек на азбукарите, който помоли за анонимност, предават от retro.bg.

4 коментара
 1. Илия казва

  От трън та на глог, общо взето!

 2. Макси казва

  Винаги съм подозирал, че Дончева е умна жена. Ето поредното доказателство. Така като гледам няма да е последната, която ще се разграничи от тия провали Дай България.

 3. Ганчо казва

  Ха! Прокопиев си е платил за по-нтелигентен политик от Иванов. Явно има голям зор да влезе в парламента.

 4. Асен казва

  Да разбираме, че и Татяна Дончева е преминала на хранилка при Иво Прокопиев с останалите му кукли на конци. Много жалко за нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.