Боряна Баташова се състари брутално (Вдовицата на актьора заприлича на лелка)

Гласувайте за статията

Боряна Баташова се състари брутално след смъртта му

Боряна Баташова заприлича на лелка, а е едва на 35 години

Боряна Баташова се състари брутално. Вдовицата на Андрей Баташов не прилича на себе си след смъртта, въпреки, че е едва на 35 години.

Видната столична ВИП дама изобщо не полага грижи да се бори със своето ЕГН. След смъртта на съпруга й имаше момент, в който брюнетката дори „разцъфна“, но в последно време старее с маратонски темпове.

Миналата седмица Баташова се изяви като водеща на модната седмица в София. Публиката край подиума с удивление коментираше, че Боряна сякаш е увехнала изведнъж. Когато се омъжи на Андрей, Баташова нямаше и 25 години. Сега е около своята 35-а година, в която една добре поддържана жена все още би трябвало да изглежда свежо. Брюнетката обаче видимо изглежда поне с десетилетие, че и отгоре, по-стара.

Въздълбоки бръчки са набраздили цялото чело на Боряна и стават по-отчетливи при всяка нейна мимика.

Боряна БаташоваОткакто Андрей се спомина, любимата му започна да си изкарва прехраната, пеейки до зори по нощните локали и пиано барове. Благодарение на познанствата си в светските среди се шлифова и като водеща на всякакви мероприятия – от ревюта до конкурси за красота и сватби.

Предимно нощният живот обаче по всяка вероятност е виновникът, нанесъл видими поражения върху лицето на иначе чаровната Боряна. Вече години наред тя е превърнала нощта си в ден и деня – в нощ, и редовно не си доспива. Това обяснява повехналата и набръчкана кожа по лицето на пеещата водеща, още повече че прекарва часове в задимени помещения, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар