Раздор в семейството на Сашо Кадиев (Тв водещият не е на себе си)

Раздор в семейството на Сашо Кадиев (Тв водещият не е на себе си)
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев не е на себе си

Сериозни проблеми измъчват Сашо Кадиев. Тв водещият буквално не е на себе си. Причината за гнева и безпокойството му не са единствено парите, но и половинката му Таня и неговата майка. Тв водещият не изпържа на стреса и напрежението, в които постоянно живее.

Въпреки, че се труди през по-голямата част от денонощието и спи едва по няколко часа, портфейлът му започнал сериозно да изтънява. Причина за това за излишните харчове на половинката му Таня.

Брюнетката винаги измисляла нещо ново и държала нещата да се случат точно така, както тя си ги представя. Последният случай е рожденият ден на щерка им. За него тв водещият се изръси над 3 000 лв. Въпреки, че партито продължило едва два-три часа, половиннката му настоявала всичко да бъде на ниво.

Тя и свекърва й избрали изискан столичен ресторант, в който отпразнували рождения ден на малката. Катето Евро също поканила няколко дружки с внучките им и то без да предупреди предварително сина си за това.

Малките гости са били забавлявани от специално наети за целта аниматори. Таня настоявала и за още една атракция – присъствието на професионален художник, който да изрисува лицата на малчуганите и да ги трансформира в любимите им приказни герои.

Само преди дни Сашо Кадиев похарчил не малка сума и за партито за рождения ден на половинката си. Пред приятели той не спира да се жалва, че не издържа на това напрежение.

Сашо Кадиев не е на себе си

Сашо Кадиев не е на себе си

След приключване на работния му ден в бТВ, той бяга в театъра. Вечер обикновено е ангажиран с частни партита.

В резултат от това скандалите между него и Таня се превърнали в ежедневие. Заслуга за това има и майката на актьора, която не спирала да повтаря, че Сашо Кадиев има нужда от помощта на психолог.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар