Лора Крумова в ново амплоа

Гласувайте за статията

Лора Крумова влезе в ново амплоа

Лора Крумова ще блесне в ново амплоа. Тв водещата много скоро ще блесне на телевизионния екран, но не само като тв водеща, а като актриса. Блондинката ще демонстрира актьорски заложби в хитовата докторска поредица „Откраднат живот“.

Тя самата изявила желание за участие в хитовия сериал. Лора Крумова споделила това свое желание с продуцента на сериала Евтим Милошев. Той не отказал и й обещал роля в него. Продуцентът веднага разпоредил на екипа си да измисли роля на тв водещата.

В предстоящите епизоди ще видим Лора Крумова като тв водеща в сериала. Тя ще играе себе си, но без екранната си половинка Галя Щърбева.

Запознати с ангажимента на Лора Крумова разкриват, че в сериала тя ще се изяви като журналистка, нищеща правото на откраднатия син на професор Генадиев да практикува медицинската си професия.

Все още не се знае след колко епизода ще се появи Лора Крумова, но участието й в хитовата поредица е сигурно, пише Хот арена.

Откакто роди сина си, Лора Крумова води битка с килограмите. Тв водещата така и не успя да си върне формата отпреди раждането. Неведнъж тя самата е споделяла, че се подлага на различни мъчителни диети, но вече е решила да се откаже от тях, тъй като не вижда никакъв ефект.

Лора Крумова влезе в ново амплоа

Лора Крумова влезе в ново амплоа

Закратко Лора Крумова успя да смъкне част от излишните килограми. Пред дружките си тя се жалва, че старае да живее здравословно – не преяжда, консумира предимно плодове и зеленчуци, спортува. Но въпреки това не успява да постигне желаните резултати.

В даден момент тв водещата дори се беше отчаяла напълно и не просто върна старите си килограми, но и качи още няколко към наедрялата си осанка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар