Какво се случва с Люси Иларионов: Отново дебелее на бързи обороти!

Гласувайте за статията

Люси Иларионов отново започна да дебелее, какво се случва?!

Люси Иларионов няма май да става манекен. Режисьорът на чалга клипове не успя да си изпълни обещанието. А то е да стопи от наднорменото си тегло 80 килограма.

Люси Иларионов

Люси Иларионов вече не отслабва, а дебелее

В началото той наистина започна да топи тлъстинки, но сега си отново същия. Припомняме, че Люси Иларионов се подложи на операция за намаляване на теглото. В елитна турска клиника на него му бе изрязан огромна част от стомаха.

В началото той трябваше да се храни много внимателно, като приемаше само каши и течности. Но сега отново е налял на тегло. Това забелязаха две жени на средна възраст.

Те одумваха пухкавелкото на улицата. Защото Люси Иларионов паркира мощния си джип на улица „Иван Асен II”. Щом слезе от мощното возило, режисьора се отправи към магазин за смартфони.

В изпънатото му возило останаха да го чакат гаджето му, поп фолк певицата Ани Хоанг и миниатюрното й кученце.

Но двете жени коментираха, че Иларионов изобщо не се е променил. Той имал същите баджаци като на сумо борец, както и огромно шкембе.

„Че той пак си е същия. Нали това е този от ВИП Брадър, дето щеше да отслабва? Пак си е същия дебеланко. Само в лицето малко се е променил. Няма толкова големи бузи”, коментриха го жените на средна възраст.

След като излезе от джипа, той махна по посока на певицата. Тя го забеляза и слезе от колата. След което се запъти към любимия си и двамата хлътнаха в сградата на музикална фирма „Пайнер”.

Според клюката в поп фолк средите Люси Иларионов спрял да отслабва заради Моника Валериева. Плеймейтката заведе дело в съда за обида, но той го спечели. Но заради стреса той отново започнал да се тъпче неконтролируемо и да дебелее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар