Искате нов живот? Ето къде ще ви платят, за да се заселите там

Гласувайте за статията

Мечтаете за нов живот? Вижте къде ще ви платят, за да се преместите

Дотегнало ви е от монотонността на вашия град, искате да промените ритъма? Ако жадувате за нов живот, защо не се преместите? Разбира се, преселението е стресиращо и скъпо. Но има и някои места, където дори ще ви платят, за да се заселите там.

Аляска

Искате светли зими и пуста земя? Преместете се в прекрасната Аляска.

Аляска с удоволствие насърчава гражданите да се преселят. 2000 долара се плащат на всеки жител на Аляска, само защото живее там.

Дори и новородените получават тази сума пари. Ако ви харесват планини, ледници, риболов и лета, които не надвишават 18 градуса по Целзий, помислете за живота на север.

Ню Хейвън, Кънектикът

Ню Хейвън е градът на университета Йейл. Той е вторият най-опасен град в САЩ. Поради това там предлагат $ 10,000 безлихвен заем за закупуване на имот. А ако останете да живеете там по-дълго от пет години, заемът се опрощава.

Балтимор

Ето още един град, който има проблеми с престъпността. Той е обявен за седмия най-опасен град в САЩ. На потенциалните заселници се предлагат 5000 долара за закупуване на недвижими имоти. Ако решите да закупите изоставена къща някъде в града, ще ви предложат и $ 10,000.

Детройт

Всички вече знаят, че Детройт е град на призраци. Програмата „Лайв Даунтаун“ обаче позволява на хората да купуват недвижими имоти в центъра на града. Естествено става дума за обитавани от призраци. И ако купувате недвижим имот ще получите 20 000 долара заем. А при определени условия няма да трябва и да го връщате.

Канзас

Град Линкълн ще ви даде безплатно парче земя за изграждане на еднофамилна къща. Държавата предлага и още данъчни облекчения или изплащане на студентски заеми, само и само да се преместите там. Иска се само да решите да живеете в земеделската част на страната. И да обичате бури, които тук не са особено голяма рядкост.

Ню Ричланд, щата Минесота

Ню Ричланд също предлага възможности за изграждане на еднофамилна къща. Така че, ако ви интересува нов живот и температури под минуса, може би това е правилното място за вас.

Пайп стоун, Манитоба

Оказва се, че и Канада има проблеми с емигрирането на хора. Поради това Пайп стоун в Манитоба предлага земя. В интерес на истината, земята не е безплатна, но с 1000 долара можете да резервирате земята, а да я купите само за 10 допълнително. Освен това, ако решите да започнете собствен бизнес, ви предлагат и 32 000 канадски долара помощ.

Нов живот? На тези места ще ви  платят, за да живеете там

Нов живот? На тези места ще ви платят, за да живеете там

Село Мишима в Япония

За да увеличат броя на жителите, там предлагат около 800 долара за заселване. Освен това се предвижда и допълнителна месечна помощ за привикване към живота. Ако живеете сами, плащат ви и за няколко срещи. А ако имате деца ще ви плащат за тяхното образование. Освен всичко това, ще получите и бонус — своя крава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар