Топ диета за лятото: Сваляте до 4 килограма за една седмица! (виж тук)

Гласувайте за статията

С тази диета ще изваете тялото си за лятото и за плажа!

Вече мирише на лято и на море, но само мисълта за плажа и банските кара много дами да изпаднат в ужас. Защото до момента все отлагат началото на своята диета, която да ги отърве от паласките и мазнинките, натрупани през зимата.

диета

Топ диета с уникален ефект за лятото

Имаме обаче добра новина и тя е, че ако започнете сега, до морето ще бъдете гарантирано в топ форма. Защото тази диета, която ще ви предложим, може да гори до 5 килограма за седмица и наистина да извае тялото ви.

Тя е много ефективна, но изобщо не е лесна. Трябва си усилие и воля, така че преди да я започнете, си помислете дали ще се справите. Ако се чудите, ще ви помогнем със следното. Просто си представете себе си в два варианта – като тюлен на плажа или като гореща мацка.

Сами си преценете оттук нататък. А диетата е следната. В продължение на пет поредни дни – от понеделник до петък, се яде само кисело мляко с мед и овесени ядки. Пие се много чай без захар и вода, но освен това не се позволява нищо друго.

Количеството на меда може да бъде максимум 100 грама на ден, а киселото мляко и овесените ядки ги хапвате толкова, колкото искате. Добре е само ако млякото е с нисък процент масленост.

В събота се захранвате със няколко свежи салати, овкусени с малко зехтин и лимонов сок. А в неделя може да добавите към салатите и месо – пилешко или свинско, няма значение, стига да не е мазно.

След това се прави почивка от няколко дни или седмица и диетата може да се повтори отново. Пожелаваме ви успех и да бъдете красиви на плажа!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар