Луда ли е: Есмер Омерова се отказа от развода, отново прибра неверния Благой Георгиев! (още подробности)

Гласувайте за статията

Есмер Омерова стана за смях сред дружките си, Благой Георгиев я върти на пръста си!

Разводът на Благой Георгиев и Есмер Омерова няма да се състои. Най-накрая близките на танцьорката я поздравиха, че е проявила малко разум и достойнство, я тя ги взриви. С решението си да остане съпруга на неверния футболист и да оттегли молбата за разтрогване на брака си.

Благой Георгиев

Есмер Омерова отново си прибра неверния Благой Георгиев

Припомняме, че Есмер стана жена на Джизъса през 2015-година, а миналото лято на бял свят се появи синът им Елай. Преди около месец танцьорката сама оповести в мрежата, че с брака й е свършено и дори каза сбогом на любовта си и на Благой Георгиев.

Какво беше учудването на всички, когато стана ясно, че Омерова за енти път е простила на ритнитопковеца и си го е прибрала обратно. И то срещу какво – срещу една диамантена огърлица, с която той решил да й поиска прошка.

„Есмер си знае работата и определено може да си остане богатата съпруга до края на живота си. Но на каква цена?! На тази да става за смях на света с малодушието си и със страха да остане сама. Какво щастие е това – мъжът ти да изневерява публично, а ти да си налягаш парцалите“, коментират запознати.

Благой Георгиев очевидно няма намерение да се променя, тъй като това не е първата му раздяла с Есмер Омерова. Той вече явно е свикнал благоверната да му събира куфарите, а после пак да го прегръща. И през това време на „заслужена почивка“ той си прави, каквото поиска.

Предстои да видим колко време ще трае поредното им примирие и любовна идилия. И коя ще е следващата хубавица, с която ще разбие илюзиите на жена си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар