Любовна драма съсипва Поли Генова

Любовна драма съсипва Поли Генова
5 (100%) 1 vote

Тежка любовна драма съсипва Поли Генова

Тежка любовна драма съсипва чаровната Поли Генова. Изпълнителката, която в момента се изявява като жури в „Гласът на България“, е сама от година. Миналата година по това време тя се разделила с приятеля си. За връзката й с него не се знае много, тъй като самата тя предпочете да запази връзката си в тайна.

За бившия любим на Поли Генова се знае, че също се занимава с музика. Изпълнителката е тази, която прекратила връзката си с него. Пред приятели тя споделя, че причината за разлъката между тях е несходство в характерите.

Миналия февруари двамата си подариха романтична почивка в чужбина. Отношенията им започнали да се пропукват след завръщането в България. Любимият на Поли Генова бил ангажиран със свои проекти, а изпълнителката с подготовката си за „Евровизия“.

В един момент пътищата им се разминали напълно и тогава блондинката окончателно приключила връзката си с него.

Изпълнителката все още не е превъзмогнала раздялата си с журналиста Вернер Москов. Точно преди три години той я заряза без никакви обяснения. Дълго след това Поли Генова се жалваше пред приятели и в интервюта, че той се изнесъл от дома й без да каже нито думичка.

И до днес мотивите му да приключи връзката си с нея, остават пълна загадка.

Фактът, че Поли Генова от дълго време е сама и късо подстриганата й коса, стана причина за цинични слухове. Зложелатели коментират, че изпълнителката не си пада по мъже и за това е сама.

Блондинката коментира с насмешка тези твърдения, въпреки близостта си с Люси Дяковска. Изпълнителката не веднъж е споделяла, че ако в действителност си пада по жени, няма да се крие и с гордост ще си го признае, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар