Камелия в люта война с Поли Генова (Всичко за скандала между двете)

Гласувайте за статията

Камелия и Поли Генова са във война още преди старта на „Гласът на България“

Камелия и Поли Генова са в люта война. Двете изпълнителки често кръстосват шпаги в ефир. Оказа се, че напрежението между тях датира още преди старта на „Гласът на България“.

Причината за това е, че бившата пайнерка е най-недолюбваният член на журито във формата. Доказателство за това е ниският брой на участниците, изявили желание тя да бъде техен ментор.

Още преди да приеме поканата за изява в музикалното риалити, Камелия била убедена, че най-много участници ще изявят желание тя да бъде техен ментор. Но действителността се оказа коренно различна.

Противно на всеобщите очаквания, че Симона Загорова ще бъде една от първите, изявили желание да се включат в отбора на Камелия, младата изпълнителка заяви директно, че не желае фолкаджийката за свой ментор.

Чалгаджийката се обидила жестоко на останалата част от журито. Подразнила се най-вече от факта, че по-младата й колежка Поли Генова е по-предпочитана от нея.

Това е причината често двете дами да кръстосват шпаги. Но дори и подобна тактика не се оказва в полза на Камелия, тъй като всеки път усмихната Поли излиза като победител от пререканията между тях.

Въпреки провокативното си поведение, фолк фурията не успява да привлече в отбора си дори представители на силния пол.

Камелия и Поли Генова са във война още преди старта на "Гласът на България"

Камелия и Поли Генова са във война още преди старта на „Гласът на България“

Запознати коментират, че още преди старта на формата Камелия е на нож с колежката си. Причина за това е, че втората е по-предпочитана и от останалите членове на журито.

От самото начало Иван Лечев е категорично против Камелия, тъй като е върл противник на чалгата. Графа се опитва да балансира нещата, но и той е на мнение, че блондинката трябва да се откъсне от този жанр, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар