Радан Кънев изплю камъчето Преглеждания: 2562

Щастлив е, че вече е извън политиката
0
Оценете този post

Щастлив е, че вече е извън политиката

Радан Кънев проговори за краха на политическата си кариера.

За разлика от мнозина, той и семейството му намират положителни страни от това. Радан Кънев признава, че семейството му е много щастливо от резултатите на изборите, тъй като това означава, че вече си имат баща и съпруг.

Истината е, че забързаното ежедневие на политическата му кариера го е отнела от семейството му за дълго време. Към днешна дата се радва, че вече си е вкъщи. Колегите му адвокати също са щастливи от развода му с политиката, тъй като никой не иска да има близък политик.

Радан Кънев
Щастлив е, че вече е извън политиката

Радан Кънев признава, че участието му в политиката е било крайно изморително и мъчително за семейството му.
Освен това работата не е никак доходна, особено за способен човек.
Това стана ясно от думите на вече бившия лидер на ДСБ, изречени в ефира на Нова тв

Според него това, че вече не са част от Народното събрание, е съвсем заслужено. Радан Кънев определя случилото се като собствена вина и отговорност на всеки един от тях. Ако има проблем, то той е в непредставеността, в политическите гласове, които ще останат нечути в парламента.

Бившият лидер на ДСБ е категоричен, че властта ще издевателства и допълва, че вече го прави.
Радан Кънев направи опит да обясни политическия провал на сините формации. Той посочи, че решението „Да, България“ и Нова република да се конкурират, е било изцяло на „Да, България“. В този ред на мисли те трябва да поемат отговорността за последствията от това решение.

Той признава, че в деня след изборите, са били залети от скандали. Кънев изплака, че никой не се интересува от мнението му и поради тази причина е в оставка.
Категоричен е, че в ДСБ не е имало „празни жестове“.
Признава, че до оставката се е стигнало поради липса на единство в общността, която трябва да бъде една партия, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.