Цвети Стоянова направи разтърсваща изповед

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова направи разтърсваща изповед

За пореден път Цвети Стоянова успя да умили последователите си в социалната мрежа с разтърсващата изповед, която направи. Бившата грация сподели нещо, което до този момент не беше споделяла. Тя самата първо се извини на близките и почитателите си, че досега не й е останало време да го сподели.

Бившата гимнастичка благодари на всички за подкрепата, която са й оказали в най-трудния момент, осъзнавайки че е трябвало много по-рано да отправи благодарствени слова към тях. Зад това нейно изказване запознати заподозряха връзката с приключилата вече дружба между нея и Цвети Найденова.

Запознати коментират, че именно липсата на благодарност от страна на Цвети Стоянова е причината приятелството й с Найденова да остане в миналото.

Бившата грация, която само преди няколко месеца преживя най-ужасния кошмар в живота си, отправи благодарност не само към близките и приятелите си. Но и към всички непознати хора, които са се молили за нея и са й изпращали положителната си енергия.

Цвети Стоянова сподели, че макар и в безсъзнание, докато е била в болницата, всеки ден е усещала една ръка. Грацията не скри, че при допира си с нея е усещала невероятна сила и енергия, която й е помогнала да се справи с всичко това.

За пореден път тя благодари на докторите от „Пирогов“, които са направили и невъзможното да я върнат към живота.

Цвети Стоянова направи разтърсваща изповед

Цвети Стоянова направи разтърсваща изповед

И днес всичко това да бъде просто един неприятен спомен за нея. Бившата грация каза, че всяка една усмивка от новия й живот е за хората, които винаги са я подкрепяли и ще продължат да го правят.

Тя сподели, че никога няма да забрави болката, която е видяла в очите на близките си. Грацията допълни, че продължи да се бори за тях, пише Хот арена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар