Миска депутат от БСП крие лична трагедия (Вижте най-младата народна представителка)

Гласувайте за статията

Теодора Халачева от БСП е най-младият народен представител, участничката в конкурси за красота крие лична драма

БСП може да се похвали с най-красивата млада социалистка. Теодора Халачева влиза в Народното събрание от листата на столетницата в Пловдив трета поред.

Теодора е голяма хубавица. Тя печели награда в конкурса за красота „Мис Пловдив” още като ученичка. Правят я лице на пловдивски сайт за месеца. През 2008 година пък хубавата пловдивчанка е подгласничка в ноемврийския конкурс на Визаж за лице на месеца. По-късно през 2010 година е сред кандидатките за титлата ”Мис Пловдив”.

Според нейните близки и познати красотата й е част от много други нейни качества, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

По време на следването си тя преживява истинска трагедия. При злощастен инцидент с камион, който къса тролейбусните кабели загива майка й. Ударена от кабелите пресичайки улицата. Жената, която била на 42 години умира на място. Като оставя сами студентката Теодора и брат й, който е абитуриент.

След трагедията на Теодора се налага да се грижи сама за по-малкия си брат. Тя започва да ходи на работа и на лекции. За да може да свърже двата края и да издържа себе си и брат си. Въпреки трудностите амбициозната студентка се представя отлично на изпитите. Това потвърждава Драгомир Генов – доцент от Факултета по икономически и соцоални науки.

Миската, която ще е депутат от левицата обещала, че с депутатската си заплата ще заплати таксата за първия семестър  на гимназиста, който получи най-високата оценка на задължителната матура.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар