Зелените се покриха след изборите, не признават провала с „Да, България“

Зелените се покриха след изборите, не признават провала с „Да, България“
1 (20%) 1 vote

Главатарят на Зелените се покри след провала на изборите.

Покрай изборите паднаха маските на Зелените. Години наред те се водеха говорители на гражданското общество и топ защитници на родната природа. А накрая пристанаха на „Да, България“ с единствения мерак да се докопат до властта. Но след като не им мина номера, партията на псевдоеколозите се покри вдън земя.

Въпреки помпозните приказки на Христо Иванов и Антоанета Цонева за „огромния успех“ на 10-седмичната им партия, разочарованието в техните редици е тотално. То е завладяло и предводителя на Зелените Тома Белев. От няколко дни ни вест, ни кост от него. Той е спрял с гръмките слова в социалните мрежи, където събира сподвижници и приема мълчаливо разгрома.

Партийните лидери – еколози са се снишили по животински. Провалът с изборите отново ще ги накара да наложат маската на „гражданското“ общество. Сега, обаче, ще изпитват по-големи трудности с организирането на любимите си протести на жълтите павета. Ако досега проявите на Зелените се определяха като активистки и еколожки, сега добиват привкус на партийни събития.

А това няма да им хареса, защото са нагаждачи.

Те полягваха и на ДПС, когато усвояваха пари от предприсъединителните фондове. После и на БСП, защото синът на Ангел Марин е при тях и прибраха пари за „Натура“. В последните години водачът на Зелените не спря да парадира с топлите си отношения с Бойко Борисов. Дали такива обаче е имало наистина, един Господ знае.

Но пък Това Белев си позволяваше да командва заедно с бившата репортерка от „Канал 3“ – Петя Петрова, по министерствата от името на премиера. А, изненадващо, преди изборите партията на еколозите влезе в руслото на Христо Иванов и приказките му, че Борисов е проклятието на България, пише pik.bg.

Тома Белев отново обръща палачинската

Тома Белев отново обръща палачинката

Не може да им се отрече на псевдоеколозите, че са истински политически хамелеони, които доста умело се нагаждат към ситуацията в цел все да са на гребена на вълната. Когато усетят на къде духа вятърът нищо чудно да се откажат от „Да,България“ и ще опитат да се присламчат пак към ГЕРБ. Тогава Зелените пак ще започнат едно искане на пари я за делфини, гъски, лешояди, лалугери, я за други твари. Дали ще ги огрее отново, предстои да разберем!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Зелените се покриха след изборите, не признават провала с „Да, България“”

 1. Петър

  апр. 03. 2017

  Зелените са хитреци. При тях интереса клати феса. Мислеха, че ще влязат в парламента, ама заедно с Христо Иванов това няма как да стане.

 2. Виктория

  апр. 03. 2017

  Да, изведнъж както пищяха постоянно, за какво ли не и вдигаха протести, изведнъж след изборите секна всякаква тяхна активност. Как път точно преди изборите се появяват постоянно теми за зелени протести, а след това изведнъж всичко секва? Това само показва, че всичките им протести са били просто един ПР и нищо повече.

 3. Иван

  апр. 06. 2017

  Тия лалугери вярно се покриха. Но се опасявам, че при удобна възможност пак ще изпълзят от дупките си да викат по площадите.

Добавете коментар