Рут Колева захапа Слави Трифонов: Посърнал от дрога чичак! (Вижте как го унижи)

Гласувайте за статията

Рут Колева се хвърли остро върху Слави Трифонов

Рут Колева не си мери приказките, обиди жестоко шоумена

Рут Колева скочи на Слави Трифонов. Певицата се оказа един от най-яростните критици на Дългия след скандалите покрай името му в последните дни.

След цирка със сваленото му шоу в понеделник и политическите му ултиматуми, червенокосата певица не скри гнева си към поведението ми. За пореден път Рут използва профила си във Фейсбук, за да изкаже възмущението си.

Рут Колева„Добре че по другия канал на БТВ дават филм за напушени сърфисти с Матю Макконъхи, Уили Нелсън и Уди Харелсън.

Щях да сънувам кошмари с кожени якета, посърнали от наркотици чичаци, които говорят на меко с цитати за СВОБОДАТА.”, пише Рут в социалните мрежи.

Коментарът й бе по повод пресконференцията на Дългия заради проблемите с шоуто му. Това обаче далеч не беше всичко.

„Темата, че в „Шоуто на Слави“ се агитира за референдума и има политическо съдържание, а то се води развлекателно предаване се коментира още от миналата година, след като беше инициирано националното допитване. С нея се занимаваше дори Съвета за електронни медии.

Бившият премиер Бойко Борисов няколко пъти през миналата година по повод референдума коментираше, че Слави Трифонов има най-много телевизионно време да представя всеки ден идеите си.”, пише още Рут в коментар по темата.

Накрая Рут приключи с изказване, че ако Слави толкова държи да буди народа, може да направи партия и с нея да лансира идеите си, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Рут Колева захапа Слави Трифонов: Посърнал от дрога чичак! (Вижте как го унижи)”

  1. Georgieva

    мар. 31. 2017

    Незнам кой е, и кой не е чичак, но Рут като застане до Слави, изглежда че му е леля, и то най-голямата му леля….По-изхабена, грозна, отпусната и неприятна жена не съм виждала скоро. А на години мисля, че е млада…Ужас

Добавете коментар