Ужас: 27-годишен полицай втрещи света! (виж откъде прави коремни преси)

Ужас: 27-годишен полицай втрещи света! (виж откъде прави коремни преси)
5 (100%) 1 vote

Този млад полицай накара целият свят да настръхне!

27-годишен полицай от Рио направи фурор в социалната мрежа. Луис Фернандо се наслаждава на фитнес тренировки. Само че те не са стандартни, а напълно различни от общоприетите.

полицай

Нечувано! Този полицай изуми света

При тях той създава напълно ново течение на запалените по екстремните спортове. Полицаят предизвика истинска сензация в социалната мрежа.

Защото младият мъж не само прави коремни преси, а ги изпълнява във въздуха. Прави ги, като използва краката си. Но за да се захване за въздуха, по-точно за една скала, докато виси с главата надолу към пропастта.

Снимката може да разболее човек с лабилна нервна система. Както и да накара стомаха ти да се преобърне. Защото Луис Фернандо виси над пропаст, дълбока 842 метра.

Тя се нарича Педра да Гавеа. А въпросната скала се намира в Бразилия.

Младият мъж не е професионален катерач. Нито е запален планинар. Той е полицай от Рио де Жанейро. Младежът помолил свой приятел да го пусне с въже над въпросната пропаст.

След като се захваща с краката си, той повече няма никакви други предпазни средства.

„Висях над пропастта, дори ми прилоша от височината.Дори като се държах за скалата имах усещането, че всеки момент може да падна в пропастта”, спомня си за усещането ченгето.

След като заснели уникалното фото, приятеля помогнал на Луис отново да слезе на земята.

„Много беше трудно, докато заснемах тази снимка. Но съм горд, че успях и оцелях”, признава 27-годишния полицай. И твърди, че може отново да повтори експеримента си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар