Куката се пропи след „Под прикритие“ (Какво се случва с Мариан Вълев?)

Гласувайте за статията

Куката пропадна след края на поредицата

Куката се е отдал на любимите си пороци, изостави работата

Куката се пропи след края на „Под прикритие“. Мариан Вълев, който изигра култовия образ, е занемарил изцяло участията и професионалните си ангажименти и се е отдал на пороците си. Сред които и пиенето.

Звездата отдавна не е получавал сериозен професионален ангажимент и е изпаднал в сериозна дупка.

Финансовото му състояние никак не е цветущо, но затова си е виновен и самият той. Куката е свикнал да живее на заеми и вече така се е овъртял, че не е ясно как ще се измъкне от заплетената ситуация.

КукатаЛюбимият номер на Вълев бил да иска пари на заем и след това тактично да „забрави“ да ги върне. Така е завлякъл различни хора с над 30 бона! Единственият изход от задънената улица за Мъро в момента е концепцията му за тв филм, която е представила на продуценти от БНТ. Шансът да бъде одобрен, обаче, е минимален. През изминалите месеци Вълев подхванал няколко проекта, но за съжаление, всички се оказали неуспешни. Заработвал дребни пари в долнопробни театрални постановки, но всичко отивало за погасяване на текущите сметки.

Неуспехите в живота го тласнали надолу към дъното, където го чакат любимите му пороци – алкохолът и наркотиците. Отдавна се знае, че Куката е почитател на „бялото сладко“. То, обаче, никак не е евтино.

Именно за него отивали част от парите, взети от авери. А другите хиляди профукал и по кръчми и доскотеки, където често се напива до безпаметност, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар