Джаки Кенеди въртяла любов с британски дипломат (Всичко за тайната връзка)

Гласувайте за статията

Джаки Кенеди пазела в тайна аферата си с Дейвид Ормсби-Гор

Джаки Кенеди и бившият посланик на Великобритания в САЩ имали тайна връзка

Джаки Кенеди въртяла любов с британски дипломат! Малко известен факт от живота на вдовицата на Джон Кенеди е, че след смъртта му тя е имала връзка с бившия посланик на Великобритания в САЩ Дейвид Ормсби-Гор.

Писма, които двамата са разменяли помежду си и които изваждат наяве връзката им, наскоро бяха открити и продадени на търг.

От писмата става ясно, че между двамата е имало романтична връзка, основана на „любов и болка“ след смъртта на съпрузите им. Ормсби-Гор дори й предлага брак, но тя му отказва категорично под претекст, че иска да избяга от миналото си и да бъде с „някой, който не е част от целия този свят на болка“.

Джаки КенедиЧернова на неговия отговор показва колко разбито е било сърцето му от отказа й. Тя се опитва да му обясни и намерението си да се обвърже не с него, а с Онасис, като го уверява, че „Онасис не е такъв, за какъвто той го мисли и че тя е била поразена от неговата тъга, когато го е срещнала 13 години по-рано.

„Той ще съумее да ме опази от усещането за самота, тъй като самият той е самотен“, обяснява Джаки своето решение. Самият Ормсби-Гор също е загубил съпругата си година по-рано при автомобилна катастрофа.

Осемнайсетте писма са от периода 1963-1968г. между убийството на Кенеди и сватбата на Джаки с Онасис.

Те са открити сред документите в семейната къща на Ормсби-Гор. Сред тях има и писма между него и Джон Кенеди, с когото е приятел от детството и негов приближен съветник по време на Кубинската ракетна криза, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Джаки Кенеди въртяла любов с британски дипломат (Всичко за тайната връзка)”

  1. Хубавото Наде (TR)

    мар. 31. 2017

    Аз пък въртях либоф с италиански дипломат (военен аташé) в Кайро, Египет и поради това ни отзоваха с Камен М. После военната ни разведка ме покри, казвайки, че съм изпълнявала тяхна задача, въвличайки в „меден капан“ жабарчето. За жалост бившият водопроводчик Антон Тодоров е издал заверата, но не мога да го съдя, защото вече е дупетат от герб… 🙁

Добавете коментар