Сашо Кадиев показа истинското си отношение към Деси Стоянова! (още подробности)

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев се отнесе твърде „мило“ с колежката си в ефир!

Сашо Кадиев и Деси Стоянова са екранен тандем от години. Зрителите ги обичат и са свикнали да ги гледат заедно. През годините двамата са се джавкали и са разменяли любезности не един и два пъти.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев едва не откъсна ръката на Деси Стоянова и редеше от „мили по-мили“ думи към нея

Този път обаче Сашо Кадиев смая с истинското си отношение към Деси Стоянова. На гости в студиото им бяха двама млади лекари, които обясняваха какво трябва да направи човек, ако види, че на друг му тече кръв.

Пръв Сашо Кадиев трябваше да се упражни да спре кръвта на Деси Стоянова, за да й спаси живота. Водещият обаче започна да се мота и пипка, а колежката му се изнерви.

„Хайде бе, Сашо! Какво се бавиш, изтече ми кръвта“, скастри го Стоянова. На което Кадиев с пренебрежение отговори: „Ами голяма работа като ти е изтекла кръвта. Друг човек ще спасим. А и на тебе повече ти отива да ти изтече кръвта, защото повече ти приляга да си жертва“.

Това бяха само част от „нежните и мили“ думи, които Сашо Кадиев изрече на Деси Стоянова. След което така силно й стегна ръката с ластичния бинт, че тя изрева на умряло и го обвини, че иска не да я превърже, а да й откъсне цялата ръка.

Разбира се, всичко това беше в кръга на шегата. Защото всички в Би Ти Ви са наясно, че двамата водещи са в отлични отношения и са наистина добри приятели. Те са си помагали много пъти извън ефир и дори често си ходят семейно на гости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар