Димитър Рачков пръсна 100 000 лв заради Петър (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Въпреки, че неведнъж се е отричал от  брат си Петър, Димитър Рачков пръсна цяло състояние заради него

Димитър Рачков пръсна цяло състояние за непокорния си брат Петър. Обичаният комик е похарчил над 100 000 лв, за да спаси брат си от неприятности. Само преди дни Пешо беше спипан с подвижна нарколаборатория.

Братът на известния комик беше спипан от полицаите в Бургас с най-различни приспособления за забъркване на синтетични коктейли. Ченгетата го хванали с още двама негови приятели. По време на спецакцията е бил проверен автомобила на един от аверите на Петър Рачков.

Въпреки неоспоримите доказателства, братът на Димитър Рачков се разминал само с 24-часов арест. В морския град се говори, че и този път той се е измъкнал благодарение на връзките на брат си. Тв водещият пръснал цяло състояние, за да спаси брат си и този път.

Веднага след инцидента, комикът се свързал с видни столични адвокати и ги помолил да направят всичко възможно да освободят брат му. Разбира се, всичко това се случило след заплащането на солидни хонорари.

Само преди месеци роднината на известния бургазлия беше спипан с фалшиви пари. Но и тогава благодарение на Димитър Рачков, Петър се размина със сериозно наказание.

Провиненията му не свършват до тук. Роднината на комика може да се похвали и с престой зад решетките от 9 месеца. Причината за това е шофиране с фалшива шофьорска книжка.

Въпреки, че неведнъж се е отричал от  брат си Петър, Димитър Рачков пръсна цяло състояние заради него

Въпреки, че неведнъж се е отричал от брат си Петър, Димитър Рачков пръсна цяло състояние заради него

Въпреки, че самият Димитър Рачков неведнъж се е заричал, че повече няма да помага да помага на брат си, винаги го спасява.

Оказа се, че това не са единствените провинения на Петър. Преди време той теглил банков кредит в размер на 100 000 лв за започване на бизнес. Но тъй като делата му  не потръгнали, той спрял да плаща вноските си. Димитър Рачков отново се намесил и платил дълговете му, за да не го притесняват  кредиторите, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар