Росен Петров проговори за скандала с „Шоуто на Слави” (Вижте позицията му)

Гласувайте за статията

Росен Петров защити колегата си Слави, а спирането на шоуто засилва интереса към него и му прави реклама

Росен Петров изцяло подкрепи Слави Трифонов. Бившият колега на Дългия е против цензурата в медиите.

„Когато някой спира предаване на Слави, вместо да избоде очи, изписва вежди”, твърди Петров. Той припомня, че процъфтяването на „Ку-ку” се случва след такова спиране след прословутия майтап с АЕЦ „Белене”. Подобен сценарий се разиграва и с „Хъшове”. Когато след един от броевете му от БНТ заради Иван Костов го свалят от екран.

Росен Петров

Бившият сценарист споделя, че какъвто и договор да е подписан с Би Ти Ви свободата на словото е конституционно право. Което никой не може да ограничава.

Според Петров много хора от политическия елит се страхуват от Гологлавия водещ. Голяма грешка ще е ако Трифонов не се изявява по телевизията. Бившият депутат смята, че там Слави тежи най-много. Като доста от колегите му депутати изпитвали страх от това, което прави.

Росен Петров подкрепя референдума с две ръце. Като твърди, че и той е за мажоритарна система. Даже последните избори са показали, че от досегашната избирателна система ражда само нестабилност. Ако се бяха провели мажоритарни избори сега правителството щеше да е много по-успешно, предават от електронното издание за новини blitz.bg.

Бившият сценарист на Слави призна, че спирането на шоуто ще му донесе допълнителен рейтинг. Екипът ще се сплоти около нова кауза. А много по-успешно се работи когато се стремиш към нея. А не просто да разказваш вицове от малкия екран.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар